Livrare 16.40 Lei (LIVRARE GRATUITA la comenzi peste 130 Lei pentru localitatile din reteaua FAN Courier) Program telefonic: Luni - Vineri 10-17 0734-468-087

Filtru iaz autocuratare 8000-15000L cu UV-24W

Filtru iaz autocuratare de la Boyu pentru iazuri de max 15 mc. Filtru iaz sub presiune cu lampa UV 24W la pret avantajos cu 3 procese de filtrare completa. Mecanică – 3 tipuri diferite de burete, Biologică – filtrul contine BIOBALL și cu UV – elimină algele.

1.099,00 lei

În stoc

Flash Sale
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Adaugat la favoriteSters din favorite 0
  • Livrare de la 16.40 Lei pentru comenzi de sub 130 lei
  • Livrare Gratuita la comenzi peste 130 Lei
  • Retur 14 Zile
  • Plata Securizată

 

 Filtru iaz autocuratare de la Boyu pentru iazuri de max 15 mc. Filtru iaz sub presiune cu lampa UV 24W la pret avantajos cu 3 procese de filtrare completa.

 

 Filtrarea mecanica este realizata prin 3 tipuri diferite de burete.

 

 Filtrarea biologica – filtrul contine BIOBALL

 

 Lampa UV-C de 24 W elimina algele din apa si asigura o apa limpede pe toata durata de utilizare a acestui filtru UV iaz.

 

 Un filtru extern pentru filtrarea unor volume mari de apa presurizat – o functie de filtrare inovatoare patentata de inginerii de la Boyu ce au creat acest filtru iaz sub presiune.

 

 Filtru iaz ce este proiectat sa functioneze automat si de asemenea sa se curete singur fara a fi nevoie sa fie desfacut in bucati si spalata fiecare componenta in parte. Acesta are in partea superioara un indicator de contaminare ce anunta ca filtrul este incarcat cu mizerie si necesita spalare. Pentru spalare este suficient sa comutam filtrul in modul “CLEAN” (backwash). Pe langa functia de auto curatare filtrul are un brat pivotant care permite o curatare mai buna a materialului de filtrant prin centrifugare.

 

 Lampa UVC de 24W integrata in acest filtru UV iaz are capacitatea de a elimina algele, bacteriile daunatoare si virusii din apa. Nitratii, fosfatii si substantele nocive rezultate in urma proceselor biologice ce au loc in mod normal in apa sunt descompuse de materialul filtrant al filtrului biologic.

 

 Parametrii tehnici filtru iaz Boyu EFU-15000A + lampa UV 24W:

 

– pentru iazuri de pana la 15 000 de litri

 

– indicator de avertizare saturatie filtru cu sedimente

 

– 3 procese de filtrare:

 

– Mecanica – Filtru de burete (3 tipuri diferite de burete)

 

– Biologica – filtrul contine BIOBALLS pentru fixarea si proliferarea coloniilor de bacterii benefice

 

– Filtru UV – sterilizeaza apa omorand bacterii, spori de mucegai, spori de alge si asigurand o apa cristalina

 

– intretinere usoara

 

– Lampa UV 24W

 

– Indicator de functionare a lampii UV

 

– Volum de apa recomandat: 8,000 – 15,000 litri

 

– racord de 20 (3/4 “), 26 (1”), 32 mm (1-1 / 4 “) – intrare / iesire

 

– IP 44 – rezistent la influentele mediului inconjurator

 

 

  Dimensiune filtru iaz: 549 x 410 x 631 mm.

 

 

  Pompa de apa va fi achizitionata separat, ea nefiind inclusa in pachetul filtrului. Achizitionati o pompa de apa submersibila suficient de puternica pentru a recircula de minim 2 ori in 24 de ore volumul de apa al iazului dumneavoastra.

 

 

 

 Cum functioneaza cele trei etape de filtrare?

 

 

 

 Etapa 1 – Filtrarea mecanica.  Apa este pompata in filtru, trece prin materialul filtrant, acesta retinand impuritatile organice si sprijinind stabilirea populatiilor de bacterii benefice care descompun substantele poluante.

 

 

 Etapa 2 – Filtrarea biologica.  In aceasta faza, apa trece prin filtru in partea de jos prin bio-balls-uri.  Suprafata acestor sfere cu capacitate de filtrare biologica este extinsa la maximum oferind un spatiu suficient pentru dezvoltarea coloniilor de bacterii benefice ce au capacitatea de descompunere si neutralizare a substantelor nocive, amoniac, nitriti si nitrati.

 

 

 Etapa 3 – Filtrarea UV.  Apa care trece prin lampa UV-C incarcata cu alge microscopice plutitoare, bacterii, spori de mucegai si alge. Lumina UV-C le distruge – rezultatul este o apa cristalina fara agenti patogeni si microbi.

 

 Filtru iaz sub presiune echipat cu lampa UVC de 24W si sistem de autocuratare reprezinta o solutie avansata si eficienta pentru mentinerea curateniei in iazurile de pana la 15,000 de litri. Acest tip de filtru pentru iazuri utilizeaza tehnologii moderne pentru a asigura o apa limpede si sanatoasa, fara un efort considerabil din partea utilizatorului.

 

 Ce este un filtru de iaz?

 Un filtru de iaz este un sistem conceput pentru a elimina impuritatile din apa, cum ar fi detritusul, malul, si alte particule, folosind diferite metode de filtrare. Aceste sisteme sunt esentiale pentru mentinerea unui mediu sanatos pentru plante si animale acvatice.

 

 Ce inseamna filtrarea sub presiune?

 Filtrarea sub presiune implica fortarea apei printr-un filtru mecanic si biologic sub presiune, urmata de sterilizarea acesteia cu ajutorul luminii UV. Acest proces asigura eliminarea eficienta a impuritatilor si a agentilor patogeni fara a perturba mediul acvatic.

 

 Detalii tehnice filtru iaz Boyu EFU-15000A + lampa UV 24W

 Specificatii generale

 Filtru iaz autocuratare Boyu EFU-15000A este destinat iazurilor cu un volum de apa intre 8,000 si 15,000 de litri. Acesta include un indicator de avertizare pentru saturatia filtrului cu sedimente si trei tipuri de conexiuni (20, 26, 32 mm) pentru intrare/iesire.

 

 Procese de filtrare:

 Filtrare mecanica

 Inclusiv trei tipuri de bureti, acest modul retine particulele fizice mari si fine, prevenind colmatarea sistemului biologic si protejand calitatea apei.

 

 Filtrare biologica

 Utilizand BIOBALLS, filtrul promoveaza cresterea bacteriilor benefice care descompun toxinele organice, cum ar fi amoniul si nitritii, esentiali pentru un ecosistem acvatic sanatos.

 

 Filtrare UV

 Lampa UV de 24W integrata sterilizeaza apa, distrugand bacteriile patogene, spori de mucegai si spori de alge, rezultand intr-o apa cristalina si sanatoasa.

 

 Beneficiile utilizarii unui filtru UV iaz Boyu EFU-15000A

 Apa cristalina si sanatoasa

 Prin combinarea celor trei procese de filtrare, filtrul asigura o calitate superioara a apei eliminand vizibil murdaria si reducand riscul de boli pentru fauna si flora acvatica.

 

 Usurinta intretinerii

 Sistemul de autocuratare si indicatorii de functionare fac intretinerea filtrului simpla si eficienta economisind timp si efort pentru proprietar.

 

 Economie de energie si eficienta

 Filtrul este proiectat pentru a opera cu un consum minim de energie, oferind o filtrare eficienta fara costuri excesive.

 

 Cum sa instalezi filtrul?

 Instructiuni pas cu pas

 Instalarea filtrului este simpla, necesitand conexiunea la sursa de apa, in speta la o pompa submersibila care va pompa apa din iaz in filtru si la sistemul electric, urmand pasii specificati in manualul de utilizare.

 

 Intretinere si sfaturi de utilizare

 Curatare periodica

 Este recomandat sa curatati filtrul la fiecare trei luni pentru a asigura functionarea optima si prelungirea duratei de viata a acestuia.

 

 Este filtrul potrivit pentru iazuri cu pesti?

 Da, filtrul este ideal pentru iazuri cu pesti, oferind conditii optime pentru sanatatea acestora.

 

 Ce tipuri de impuritati elimina filtrul?

 Filtrul elimina impuritati fizice, chimice si biologice, inclusiv detritus, amoniu si nitriti.

 

 Cum afecteaza filtrul flora acvatica?

 Filtrul ajuta la mentinerea unui mediu echilibrat si propice dezvoltarii plantelor acvatice.

 

 Pot sa instalez filtrul fara ajutor profesional de specialitate?

 Da, instalarea filtrului poate fi realizata de catre utilizator, urmand instructiunile din manualul de utilizare.

 

 Utilizarea unui filtru iaz Boyu EFU-15000A echipat cu lampa UV de 24W ofera o serie de avantaje indispensabile pentru orice proprietar de iaz. Aceste beneficii nu numai ca imbunatatesc calitatea vietii acvatice, dar contribuie si la mentinerea unui ecosistem acvatic sanatos si vizual placut.

 

 Eficienta filtrarii

 Prin combinarea proceselor de filtrare mecanica, biologica si UV, modelul de filtru iaz autocuratare Boyu EFU-15000A garanteaza eliminarea eficienta a tuturor tipurilor de impuritati: fizice, chimice si biologice. Filtrarea mecanica retine particulele mari si mici, filtrarea biologica asigura descompunerea substantelor nocive cum ar fi amoniul si nitritii, iar filtrarea UV distruge microorganismele patogene si algele, ce pot afecta sanatatea faunei si flora acvatice.

 

 Sustenabilitate si durabilitate

 Un alt aspect important al filtrului este designul sau durabil si consumul redus de energie. Consumul eficient de energie nu doar ca reduce costurile operationale, dar minimizeaza si impactul ecologic al intretinerii unui iaz. Mai mult, sistemul de autocuratare si indicatorii de functionare simplifica intretinerea, permitand utilizatorilor sa se bucure de un iaz curat fara eforturi suplimentare si fara interventii frecvente.

 

 Impactul asupra ecosistemului acvatic

 Utilizarea unui filtru iaz autocuratare contribuie pozitiv la echilibrul ecosistemului acvatic. Apa curata si bine oxigenata este esentiala pentru sanatatea pestilor si a plantelor acvatice. Prin eliminarea eficienta a toxinelor si asigurarea claritatii apei, filtrul creeaza conditii optimale pentru dezvoltarea vietii acvatice si ajuta la prevenirea bolilor.

 

 In concluzie

 Acest filtru iaz Boyu EFU-15000A reprezinta o solutie avansata si eficienta pentru orice iaz, indiferent de dimensiunile acestuia. Avand in vedere caracteristicile sale, filtrul este o investitie care imbunatateste nu doar claritatea si calitatea apei, dar si sanatatea generala a ecosistemului acvatic. Implementarea acestui sistem de filtrare aduce un plus de valoare si confort, facand intretinerea iazului o activitate simpla si placuta. Asigurati-va ca urmati instructiunile de instalare si intretinere pentru a beneficia la maximum de toate avantajele oferite de filtrul Boyu EFU-15000A.

 

 Valorificarea capacitatilor filtrului

 Esential este sa valorificam la maximum capacitatile acestui filtru UV iaz Boyu EFU-15000A. Astfel, integrarea corespunzatoare si intretinerea periodica vor avea un impact major in eficacitatea generala a filtrarii si in prelungirea duratei de viata a echipamentului. Fiecare componenta a filtrului are rolul sau specific care contribuie la un mediu mai curat si mai sanatos pentru vietuitoarele din iaz:

 

 Buretii capteaza particulele mari si preintampina colmatarea celorlalte segmente de filtrare.

 BIOBALLS sprijina proliferarea bacteriilor nitrificante esentiale in neutralizarea amoniacului si nitritilor.

 Lampa UV combate eficient microorganismele patogene, garantand o apa cristalina si sanatoasa.

 

 Monitorizarea si ajustarile periodice

 Un aspect cheie in utilizarea filtrului Boyu EFU-15000A este monitorizarea constanta a performantei acestuia. Utilizatorii ar trebui sa verifice regulat:

 

 Indicatorul de saturatie a filtrului: Acesta ajuta la determinarea momentului optim pentru curatarea buretilor si a BIOBALLS-urilor.

 Aceste ajustari si monitorizari nu doar ca protejeaza viata acvatica, dar si optimizeaza claritatea apei, prevenind aparitia algelor si a turbiditatii.

 

 Achizitionand filtrul Boyu EFU-15000A proprietarii de iazuri fac o alegere inteleapta pentru intretinerea unui mediu acvatic sanatos.

 

 Utilizarea filtrului de iaz Boyu EFU-15000A nu este doar o modalitate de filtrare a apei, ci o garantie a unei vieti acvatice sanatoase si a unui iaz curat si estetic placut. Astfel, investitia initiala intr-un sistem de filtrare de calitate se traduce in economii pe termen lung si intr-un impact pozitiv asupra intregului ecosistem acvatic.

Specificatii: Filtru iaz autocuratare 8000-15000L cu UV-24W

Culoare

Tara de fabricatie

Producator

Dimensions
Weight 4 kg

Pareri

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie-ti parerea!

Nu exista inca comentarii.

Fii primul care comenteaza despre “Filtru iaz autocuratare 8000-15000L cu UV-24W”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filtru iaz autocuratare 8000-15000L cu UV-24W
Filtru iaz autocuratare 8000-15000L cu UV-24W

1.099,00 lei

Aquariumprest.ro este un magazin de acvaristică online ce comercializează direct din stocul propriu o gamă foarte variată de produse de acvaristică, pentru iazuri, pompe submersibile și fântâni arteziene.

Oferim clienților nostri servicii de calitate, promptitudine, seriozitate și transport gratuit conform ofertei curente.

 

Aquarium Prest expediaza comenzile cu FAN Courier, FAN Box, Sameday si EasyBox

Contact

AQUARIUM PREST SRL

Sediu social: Str. Tepes Voda 1A Constanta

Punct de lucru: B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 2 Bl. I2-I3 parter Constanta

RO17007852; J13/8537/2004

Program de lucru depozit:

Luni-Vineri 10.00-16.00

Newsletter

Fii la curent cu toate evenimentele, ofertele si noile produse.

© Aquarium Prest eCommerce, 2024. Toate drepturile rezervate. Site-ul www.aquariumprest.ro este propietatea S.C. Aquarium Prest S.R.L. si orice folosire abuziva si neautorizata a acestuia, a continutului din site ( fotografii si continut text ) sau a informatiilor va fi pedepsita conform legilor in vigoare. Se aplica Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
netopia_banner_blue.jpg
Aquarium Prest
Logo
Cont nou
Cos de cumparaturi