Livrare 16.40 Lei (LIVRARE GRATUITA la comenzi peste 130 Lei pentru localitatile din reteaua FAN Courier) Program telefonic: Luni - Vineri 10-17 0734-468-087

Cum platesc

Puteti plati produsele si/sau serviciile prin card bancar, sau numerar (ramburs), in lei.

Cardurile bancare acceptate sunt VISA, MAESTRO si/sau MASTERCARD. Platile cu cardul efectuate pe Website sunt securizate prin folosirea protocolului Secure Socket Layer (SSL), iar platile sunt procesate de NETOPIA PAYMENTS. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa introduceti datele necesare autorizarii comenzii in platforma de plati urmand instructiunile furnizate de aceasta platforma. Neozen Solutions SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Platile prin numerar/ramburs se efectueaza la livrarea produselor catre reprezentantul curierului desemnat de catre Neozen Solutions SRL.

In cazul platii prin card bancar, imediat ce ati plasat comanda, procesatorul de plati al S.C. Aquarium Prest S.R.L. va bloca valoarea comenzii pe cardul dvs. Costul produselor si serviciilor selectate va fi debitat din contul dumneavoastra bancar cand comanda va fi finalizata.

In cazul in care comanda este anulata, procesatorul de plati al S.C. Aquarium Prest S.R.L. va va debloca valoarea comenzii in termen de maxim 14 de zile de la data anularii comenzii, in functie de politica bancii dvs.

In cazul in care se realizeaza un control anti-frauda pentru a asigura securitatea operatiunilor cu clientii, S.C. Aquarium Prest S.R.L. va poate cere sa furnizati documente cu privire la comanda prin e-mail, ca si unul sau mai multe documente care atesta adresa si/sau copia actului de identitate, inainte de confirmarea comenzii dumneavoastra. Comanda dumneavoastra este finala numai dupa ce S.C. Aquarium Prest S.R.L. a primit aceste documente si a trimis un e-mail de confirmare; in lipsa acestor documente sau in cazul in care documentele nu stabilesc identitatea si adresa dumneavoastra, S.C. Aquarium Prest S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu confirma comanda.

S.C. Aquarium Prest S.R.L. isi rezerva, de asemenea, dreptul de a respinge o comanda in cazul unui litigiu referitor la plata in curs de desfasurare sau in cazul in care un Client a comandat un numar neobisnuit de mare de produse si/sau servicii.

In cazul platilor online vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de leu. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai cumparatorul.

Dovada comenzilor si a platii:

In absenta dovezilor, bazele noastre electronice de date si cele ale furnizorilor nostri de servicii sunt pastrate in conditii adecvate de siguranta si constitue dovada tuturor tranzactiilor intre S.C. Aquarium Prest S.R.L. si cumparator. in conformitate cu reglementarile aplicabile, pastram comenzile intr-un mediu sigur. Puteti accesa comenzile plasate de dumneavoastra pe website-ul aquariumprest.ro accesand sectiunea Contul meu. in toate cazurile, S.C. Aquarium Prest S.R.L. sfatuieste clientii sa pastreze e-mail-ul de confirmare a comenzii.

Aquariumprest.ro este un magazin de acvaristică online ce comercializează direct din stocul propriu o gamă foarte variată de produse de acvaristică, pentru iazuri, pompe submersibile și fântâni arteziene.

Oferim clienților nostri servicii de calitate, promptitudine, seriozitate și transport gratuit conform ofertei curente.

 

Aquarium Prest expediaza comenzile cu FAN Courier, FAN Box, Sameday si EasyBox

Contact

AQUARIUM PREST SRL

Sediu social: Str. Tepes Voda 1A Constanta

Punct de lucru: B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 2 Bl. I2-I3 parter Constanta

RO17007852; J13/8537/2004

Program de lucru depozit:

Luni-Vineri 10.00-16.00

Newsletter

Fii la curent cu toate evenimentele, ofertele si noile produse.

© Aquarium Prest eCommerce, 2024. Toate drepturile rezervate. Site-ul www.aquariumprest.ro este propietatea S.C. Aquarium Prest S.R.L. si orice folosire abuziva si neautorizata a acestuia, a continutului din site ( fotografii si continut text ) sau a informatiilor va fi pedepsita conform legilor in vigoare. Se aplica Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
netopia_banner_blue.jpg
Aquarium Prest
Logo
Cont nou
Cos de cumparaturi