Stimați clienți, Depunem eforturi zilnic pentru îmbunătățirea serviciilor noastre pentru a fi întotdeauna conform așteptărilor dumneavoastră. Timp de o săptămână reorganizăm depozitul, mărim spațiul de depozitare și modernizăm întreg circuitul de operare a comenzilor. IMPORTANT! În perioada 20-27 Mai 2022 nu vom putea pune în lucru și nu vom expedia comenzi. Comenzile primite în acest interval se vor opera și expedia în ordinea în care le-am primit începând cu data de luni, 30.05.2022. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate.

Livrare gratuita

Clientul nu platește nimic in plus față de contravaloarea produsului comandat.

Aquarium Prest SRL pentru comenzi de minimum 120 RON asigura livrare și transport gratuit oriunde in țara prin serviciu de curierat rapid pentru localitatile ce nu presupun kilometri exteriori taxati FAN Courier sau Sameday Curier.

Pentru localitatile in care nu exista acoperire standard FAN Courier sau Sameday Curier clientul va suporta cheltuielile de transport aferente kilometrilor exteriori taxati de curier. www.aquariumprest.ro nu agreeaza expedierea produselor comandate prin Posta Romana.